Over mezelf

Over mezelf ?Ik ben Evelien Dries, de persoon achter Wellsi, en ben mama van 3 geweldige kinderen.  

Van opleiding ben ik marketeer en heb ik mijn diploma's van massagetherapeute en huidverbeteringsspecialiste enz. op latere leeftijd behaald omdat ik daar wel mijn passie in vond.


Ik hou ervan om mensen advies te geven en ze te laten stralen, zodat iedere klant die Wellsi verlaat, dit ook doet met een glimlach op het gezicht.


Wellsi heb ikzelf opgestart en net zoals de meeste beginnende ondernemers ben ik ook zeer kleinschalig begonnen in Mersplas in 2013.


In 2017 heb ik de mogelijkheid gekregen om Wellsi te laten verhuizen naar het bruisende Hoogstraten. Hierdoor kwamen er meerdere deuren open te staan, waardoor ik Wellsi kon uitbreiden naar een instituut met een privé sauna en relaxruimte, meerdere behandelruimtes en als kers op de taart ook een winkel waardoor de klanten ook de gelegenheid krijgen om de gebruikte producten, tijdens de behandelingen, ook voor thuisgebruik kunnen aanschaffen.


Ikzelf heb een zeer open persoonlijkheid en sta steeds open voor nieuwe uitdagingen als deze aansluiten bij de visie  van Wellsi, namelijk 100% natuurlijk & ontspanning voor alle leeftijden.


Soms, en dat geef ik graag toe, ben ik iets te impulsief in mijn beslissingen.

Zelfkennis is dan ook het begin van alle wijsheid zeggen ze dan  :-).


Ik hoop je eens te verwelkomen bij Wellsi ookal is het enkel en alleen maar voor informatie.


Greetz Evelien Dries